Pondra

På Pondra fokuserar vi på verksamhetskritisk kommunikation på alla nivåer hos kunder med behov av extrem tillförlitlighet.

Pondra erbjuder högkvalitativa tjänster för verksamhetsutveckling, projektledning, tekniskt upphandlingsstöd och teknisk systemutveckling. Vi verkar inom försvar och samhällssäkerhet, offentlig sektor samt produktutvecklande organisationer inom områdena energi, telekommunikation och transport/infrastruktur.

Vi är teknikkonsulter med mycket stor erfarenhet av komplexa system och lösningar inom såväl försvar, privat och offentlig sektor. Vi kännetecknas av ett stort teknikintresse och en vilja att alltid hjälpa våra kunder i alla lägen för att uppnå bästa resultat. Vi har kontor i Värtahamnen Stockholm. Vi utför våra uppdrag både hos kund eller som åtagande in-house enligt önskemål. Vi är certifierade enlig ISO 9001:2015 och väldigt stolta över att ha en hög kundnöjdhet.

Fakta om Pondra AB

Huvudkontor: Stockholm/Värthamnen

Antal anställda (2018): 20

Företaget startades: 1993

Specialistområden: Verksamhetsutveckling, kommunikations- och sensorsystem, interoperabla radiosystem (Länk 16), IT-säkerhet, försvarslogistik, teknisk system.

Webbplats: pondra.se

Övriga ägare

Network Enabling System Partner AB
Mästergatan 7
745 37 Enköping

Telefon 070-265 65 11
info@nesp.se