Peter Johnson IT-konsult

Peter Johnsson IT-konsult AB består av nio anställda och ett stort nätverk av underleverantörer. Vi skräddarsyr det team av experter som krävs för att leverera den lösning som kunden behöver. Allt styrs av kundens önskemål och krav. Den effektiva interna organisationen ger minimala overhead-kostnader vilket innebär att ett för kunden fördelaktigt pris kan fortsätta att hållas.

Vi drivs av att ta tillvara den kompetens och drivkraft som finns i små och medelstora IT-företag. Numera kan kunderna nå allt ifrån specialister och teknisk expertis som driver egna mindre företag till de största etablerade konsultfirmorna via oss. Vi är fortfarande ett lättrörligt företag som hittar pragmatiska lösningar men håller hela tiden ihop affärerna och kan ta ett tydligt ansvar gentemot kunden.

Våra affärer utökas kontinuerligt genom goda rekommendationer från både beställare och underleverantörer. Genom stark integritet, tydlighet och hög servicenivå fortsätter vi sträva efter att vara den bästa samarbetspartnern för både kunder och underleverantörer.

Fakta om Peter Johnson IT-konsult AB

Huvudkontor: Enköping.

Antal anställda (2020): 11.

Företaget startades: 2000.

Specialistområden: systemarbete och integration.

Webbplats: pejoit.se

Övriga ägare

Network Enabling System Partner AB
Mästergatan 7
745 37 Enköping

Network Enabling System Partner AB
Mästergatan 7
745 37 Enköping

Telefon 070-265 65 11
info@nesp.se